Velkommen til Morsø Fodterapi på Møgelvangs Plads.

Vi vil gøre vores bedste for, at du får professionel fodbehandling, venlig betjening og kort ventetid.
 

Ring og bestil tid på: 4084 1132

Produkter

Mangler du lige en gave? 

Vi kan altid lave en smukt indpakket gave til værtinden, eller den person du mangler en gave til.

Hvis du er forhindret i at afhente gaven, så sender vi både gavekort og gaver med posten, så kontakt os, så hjælper vi gerne med at sammensætte den helt rigtige gave.Vi forhandler lækre cremer fra Callusan, Gehwol og Peclavus

Callusan pedicare, en moderne hudplejeserie. Med skumcremer og fedcreme til diverse hudtyper, som trænger hurtig ind i huden, så strømper kan tages på lige efter. Anbefalet også til diabetes. Indeholder ikke parabener, parfume og farvestof.


Gehwol Fusskraft, velkendt og populære cremer fra Tyskland. Velduftende og fugtgivende cremer til ben og fødder. Cremer til alle slags fødder og behov. Efterlader huden blød og fugtet.


Peclavus PODOcare fodcreme, til beskyttelse og pleje af tør hud.  Peclavus serien har den tyske NATRUE-certifcering som er din garanti for et produkt der er miljøvenligt både i produktion, emballage og indhold. Består af min. 80% planter og urter og er ikke tilsat skadelige ingredienser som kunstig parfume, parabener, farvestoffer, mineralsk olie, mikroplastik etc.


Aflastninger til skæve tæer. Bløde og holdbare gel-aflastinger til opretning og trykaflastning af skæve tæer og trykpunkter på foden.

Addresse

Morsø Fodterapi

Møgelvangs Plads 5

7900 Nykøbing Mors

Ring og bestil tid på: 4084 1132

 

Find os på facebook

Åbningstider

Mandag - Torsdag kl. 8:00 -16.00

Fredag kl. 8.00-15:00

Udeblivelsesgebyr - Bestilt tid, der ikke benyttes og ikke meldes afbud til inden behandlings start, pålægges udeblivelsesgebyr.